Radian and his bike in his worldbike

In acest blog vreau, dar nu stiu în ce măsură voi reuşi să descriu cam tot ce am făcut şi ce va urma să fac cu bicicleta în plimbările mele

duminică, 30 martie 2014

Prima ieşire cu Drag


Prima ieşire a fost pana la Palatul Mogoșoaia
De joi ma gândeam sa ies cu bicla sa fac o plimbare scurta, una din variante a fost sa fac o vizita pe la manastirile din Bucuresti. Vineri seara l-am sunat pe Alexandru, l-am intărâtat un pic cu iesirea iar sâmbată dimineata, nici nu mă trezisem că ma si sunat să mă intrebe ce şi cum.
Întâlnirea cu el a fost la 11:35 la Victoriei, cat am mai stat un pic de vorba s-a facut si 45 dupa care am pornit spre Palatul Mogoșoaia. Stiam ca sunt undeva la 13 km si teoretic mă gândeam că facem o ora, in conditiile in care nu cunosteam drumul. Am ajuns neasteptat de repede, la 12:20 intram in parcul de langa palat.



Traseul de dus a fost pe B-dul Bucurestii Noi unde pentru cateva minute am avut senzatia ca sunt in alt oras ... parca Sibiu sau undeva in Paris. Au fost cateva blocuri cu putine etaje cu magazine la parter si din acest motiv am inceput sa visez cum că as fi fost in alt oras.

Traseul de intoarcere a fost Strada Aeroportului (a fost un radar dar din fericire nu m-a luat) si apoi Soseaua Chitilei, iar aproape de intrarea in oras propriu-zis am vazut si un accident dintre un motor si o dubă. Concluzia cu care am plecat de la faţa accidentului a fost ca trebuie neaparat sa-mi cumpar cască de protectie, mai ales acum ca am o bicla de sosea.

Când am ajuns la Victoriei mi-am luat la revedere de la camaradul de drum, am intrat pe B-dul Kiseleff iar când am vazut ca pe bulevard nu erau masini si ca lumea se plimba in voie cu biciclete, role, catei, purcei, l-am sunat pe Alexandru sa vina si el. Am dat un tur de onoare la bulevard, ne-am mai invartit in jurul cozii, ba sa bem apa, ba sa bem o bere ... si pana la urma l-am mai salutat de ramas bun din mers pe camaradul meu si am pedalat spre Teiul Doamnei.     


3 comentarii:

  1. Felicitări pentru această primă ieșire cu noua bicicletă. Și mă bucur că mai scrii pe blog. Îmi place că ai echipamentul asortat cu bicicleta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Răducu!
      Scriu cam greu pe blog ... acesta este adevarul ... mai am in lucru 3 schite .... dar nu stiu când le voi termina
      Bluza am primit-o cadou de la colegii de la Renault când am plecat de acolo ... amintire

      Ștergere
    2. Amintire, dar iată că se potrivește perfect cu bicicleta :)

      Ștergere